Wicker tuinmeubels

Wicker tuinmeubels zijn comfortabel, licht en makkelijk schoon te houden. Deze wicker tuinmeubels vindt je terug in de Outdoor Living Mall van Fonteyn. De meubels spelen daar een belangrijke rol, en dat is niet voor niets. Het vlechtwerk van wicker tuinmeubels geeft namelijk een natuurlijke uitstraling aan je tuin, terras of balkon. Een goed alternatief voor teak of rotan meubelen. Daarnaast zijn ze licht: makkelijk dus als je de tuinmeubelen even wil verzetten. Ook zijn ze goed te onderhouden en worden ze bij Fonteyn aangeboden voor gunstige prijzen.

 

wicker tuinmeubels

 

 

Geniet van het buitenleven met comfortabele tuinmeubels

 

Wicker tuinmeubelen hebben niet alleen al de boven genoemde voordelen, maar zitten ook nog eens lekker. Met de tuinmeubelen geniet je langer van het buitenleven in je tuin, op je terras of balkon. Drink gezellig wat met vrienden of familie, of trakteer je collega op een lekker lunch in je tuin.

 

Tuinmeubels door wind en weer

 

Qua uiterlijk lijkt wicker veel rotan. Wicker tuinmeubelen zijn alleen gemaakt van kunststof vezel. Daardoor kunnen ze goed tegen verschillende weersomstandigheden. Of je nu houdt van natuurlijke of felle kleuren.

 

wicker tuinmeubels

 

Wicker tuinmeubels bij Fonteyn

 

Wicker tuinstoelen, bijzettafels, loungesets, eettafels. Je vindt je ze in de grote Outdoor Living Mall van Fonteyn. Loop langs verschillende soorten tuinen en inrichtingen en vind de tuinmeubelen die bij jou passen. Je vindt ze er voor elk budget.

Stuit je op vragen of wil je advies? In de Outdoor Living Mall lopen ervaren medewerkers die graag met je meedenken, rekenen en puzzelen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.