Vijf tips om wespen uit je tuin te verjagen

Heb jij een tuin? Dan breng jij hier op zonnige dagen waarschijnlijk heel wat tijd in door. Op deze manier pak je toch de nodige zonnestralen mee. Toch heeft buiten zitten niet alleen maar voordelen. In jouw tuin komt namelijk heel veel ongedierte voor. Zeker op warme dagen kun je hier behoorlijk wat overlast van ondervinden. Dit is bijvoorbeeld het geval met wespen. Deze beestjes zijn op warme dagen namelijk heel erg actief. Ook in jouw tuin kun jij last krijgen van dit ongedierte. Je kunt echter een aantal dingen doen om wespen uit je tuin te verjagen. In deze tekst geven we je vijf tips.

Sinaasappel of citroen met kruidnagel
Wespen zijn dol op zoetigheid. Zoetigheid in combinatie met een sterke geur kunnen zij echter niet verdragen. Kruidnagel is hier een goedvoorbeeld van. Dit kruid heeft namelijk een bijzonder scherpe geur. Stop een paar kruidnagels in een stuk citroen of sinaasappel en verspreid dit door je tuin. Wespen vliegen zo snel uit.

Plaats schaaltjes met azijn
Jij hebt vast en zeker wel een fles azijn in huis. Waarschijnlijk wist je niet dat dit een prima middel is om wespen mee te verjagen. Giet gewoon een beetje azijn in een aantal schaaltjes en verdeel deze over je tuin.

Koffie verbranden
Koffie is een goed middel om wespen mee uit je tuin te verjagen. Wespen houden namelijk niet van de geur van koffie. Strooi wat koffie op een schoteltje, steek dit in brand en de wespen zijn binnen de kortste keren verdwenen.

Maak een val
In plaats van verjagen kun jij de wespen ook vangen. Met behulp van een plastic fles maak je simpel een val. Knip de fles door en plaats het bovenste deel ondersteboven in het onderste deel. Giet hier wat siroop in. Dit trekt wespen aan. Wanneer zij eenmaal in de val zitten, sterven zij.

Ongediertebestrijder inschakelen
Lukt het jou maar niet om wespen te verjagen? Doe dan een beroep op De Bestrijdingsbrigade. Met behulp van deze professionele ongediertebestrijder ben jij binnen de kortste keren verlost van wespen in jouw tuin!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.