Tuinmeubelen win actie ter ere van ons nieuwe Google Plus!

Tuinmeubelen win actie ter ere van ons nieuwe Google Plus!

Het moment is daar! De Google Plus pagina van Fonteyn is gelanceerd en ter ere van dat moment is er een gloednieuwe tuinmeubelen win actie! Nu wil je graag weten wat je kan winnen? Het is deze fantastische tuinset ter waarde van 995,- euro!

tuinmeubelen

Goed om te weten: om mee te doen en dus kans te maken dien je Fonteyn op Google Plus te volgen! De prachtige tuinset wordt namelijk verloot onder alle Google Plus volgers van Fonteyn.

Maak je tuin of terras af met deze houten tuinmeubelen

Maar, denk je misschien, het assortiment aan tuinmeubelen van Fonteyn is erg uitgebreid. Welke tuinset kan ik precies winnen? Het gaat om de prachtig strakke eetset van RVS en teakhout, bestaande uit een tafel en twee 2-zitsbanken. Is het een heerlijke gedachten om samen met vrienden en familie aan zo’n eettafel de laatste mooie dagen van het jaar te lunchen of dineren? De afmetingen van de tafel zijn 180 centimeter lang bij 90 centimeter breed. De twee zitbanken zijn geschikt voor twee personen en hebben de lengte van 150 centimeter.

Volg ons en maak kans op de tuinmeubelen

Deze luxe tuinset winnen? Houd dan Google Plus in de gaten op vrijdag 27 september. Dan wordt namelijk de winnaar bekend gemaakt. Wacht dus niet langer en volg Fonteyn op Google Plus!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.