De laatste trends op het gebied van tuinmeubelen

Tuinmeubelen – Ook in 2013 zijn er weer een aantal leuke tuinmeubel trends! Ken jij ze al? Wij lichten ze voor je toe.

 

 

Schermafbeelding 2013-06-06 om 10.34.04

 

Low dining tuinmeubelen

 

Low dining kun je zien als een combinatie van dining en loungen. De stoelen en banken zijn gemaakt op lounge-hoogte, zodat je heerlijk achterover kunt zitten maar ook in een actieve houding kunt zitten, bijvoorbeeld om te eten. Een low dining tafel is op lounge-hoogte en dus een stuk lager dan een gewone eettafel. Een ideale manier om op een ontspannen manier lekker lang van een etentje te genieten, maar ook een goede plek om overdag te vertoeven. Iets voor jou?

 

Lounge tuinmeubelen

 

Een trend van de laatste jaren, maar zeker ook nog van 2013, zijn strakke tuinmeubel designs van materialen als aluminium en RVS. Tijdloos en ze gaan lang mee! Dit soort tuinmeubelen kun je met heerlijke kussens gebruiken om op te loungen. Kijk bijvoorbeeld eens naar heerlijke ligbedden voor in de tuin, waar jij in de zomer kunt vertoeven.

 

Wicker tuinmeubelen

 

De afgelopen jaren zagen we steeds meer wicker tuinmeubelen verschijnen. Wicker is een vezel gemaakt van kunststof. Qua uiterlijk heeft het veel gelijkenissen met rotan, alhoewel rotan een natuurlijk product is. Het voordeel van wicker tuinmeubelen is dat deze minder gevoelig zijn voor weersinvloeden en weinig onderhoud nodig hebben. Wicker tuinmeubelen zijn er tegenwoordig in enorm veel soorten, kleuren en maten. Ze passen in een licht moderne, landelijke tuin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.