Life Outdoor Living tuinmeubelen

Ben jij al voorzien van mooie tuinmeubelen? Deze zomer wil je natuurlijk heerlijk met vrienden en familie buiten kunnen zitten. De tuinmeubelen van Life Outdoor Living zijn erg comfortabel en passen in elke tuin!

 

tuinmeubelen

Tuinmeubelen van Life Outdoor Living

Life Outdoor Living is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van buitenmeubilair. De meubels stralen comfort uit en zijn een aanvulling voor elke tuin. De combinatie van vormen, materialen uitgedrukt in mooie tafels, heerlijke loungebanken en uitnodigende stoelen zorgen voor een herkenbare stijl.

Tuinmeubelen van verschillende materialen

Life Outdoor Living maakt gebruik van verschillende materialen, zoals diverse soorten natuursteen, gerecycled teak, aluminium, glanzend RVS en kunststof. Soms industrieel, dan weer hip landelijk: Er zit zeker voor elke tuin wat tussen! Creëer met deze tuinmeubelen een oase van rust, waar het goed vertoeven is.

 

Fonteyn & Life Outdoor Living tuinmeubelen

Je vindt de Life Outdoor Living tuinmeubelen terug in de Fonteyn Outdoor Living Mall. Met een voorraadkelder van 60.000 m3 heeft Fonteyn altijd een groot deel van de collectie. De keuze is enorm! Kom snel een keer langs en laat je inspireren!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.