Tips voor je terrashaard

In dit blogartikel geven wij een aantal tips voor de terrashaard en sfeer in je tuin en op je terras of balkon!

 

Terrashaard: Keep it portable & simple

Buitenhaarden kunnen groot en uitgebreid zijn, maar daardoor minder makkelijk om te verplaatsen. Een terrashaard in de vorm van een tafel of een koperen vuurschaal is warm, gezellig en makkelijk om te verplaatsen. En als je een prachtig uitzicht in de tuin hebt is het alleen maar zonde om een grote buitenhaard neer te zetten. Een lagere, maar stijlvolle terrashaard of vuurkorf creëert nog volop ambiance op je terras, balkon of in je tuin.

terrashaard

Zachte steenstructuur

 

Omdat grote buitenhaarden zijn vaak gemaakt van massief steen kan het zijn dat ze en koude sfeer geven in je tuin. Een zachtere steenstructuur is daarom een aanrader.

 

Betoverend licht

 

Laten we eerlijk zijn: de belangrijkste reden voor een open haard is de sfeer. Door nog meer licht toe te voegen wordt die warme sfeer nog groter. Een verzameling van kaarsen aan de schutting rondom zorgt voor een betoverende scène.

 

Een zwembad resort

 

Heb je een eigen zwembad? Dan is een terrashaard een absolute must have! Het is een perfecte manier om op te warmen na een vroege ochtend of nacht duik!

terrashaard

 

Kleurgebruik

 

Mooi kleur gebruik rondom de buitenhaard maakt je tuin nog mooier. Vele terrashaarden zijn daarom in verschillende kleuren beschikbaar. Ook kun je de boel verfraaien door een set van mooi gekleurde tuinmeubelen.

 

Terrashaard: Middelpunt van je tuin

 

Of je nou je vrienden of familie uitnodigd voor een heerlijke maaltijd, borrel of het roosteren van marshmallows; de buitenhaard is het perfecte verzamelpunt!

terrashaard

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.