Preview: nieuwe tuinmeubelen collectie Apple Bee

Oke oke, de herfst is net begonnen, maar wij vinden het wel leuk om je alvast een preview te geven van de nieuwste tuinmeubelen 2012/2013! Ons oog viel op de nieuwe collectie tuinmeubelen van Apple Bee. Wederom herkenbaar door het gebruik van gevlochten  materialen, stoere houten tuinsets, waterbestendige tuinkussens en bijzonder vormgegeven loungesets.

 

Voor meer informatie: Apple Bee Tuinmeubelen.

 

AppleBee Savannah Tuinset

 

Deze luxe Savannah eetset van Apple Bee heeft een vlechtwerk met de  uitstraling van dik touw. Het stevige aluminium frame zorgt voor een lange levensduur. Met deze tuinmeubelen kun je heerlijk van jouw tuin of serre genieten.

 

 

Apple Bee Palm Bay Loungeset

 

Tuinset bestaande uit 2 stoelen, 1 comfortabele bank en een ronde koffietafel. Deze loungeset Palm Bay is verkrijgbaar in het wit.  Apple Bee tuinmeubelen zijn voorzien van waterdoorlatende Bee Wett kussens.

 

 

Apple Bee Amazone Set

 

De stoelen van deze Amazone set zijn ingevlochten met waterhyacint kunstof biculair, heeft een comfortabele hoge rug en mooie slanke ‘ benen’. Wie houdt van vrouwelijke vormen en stoere materialen zit goed met Amazone. De tuintafel is uitgevoerd in Resysta: een bijzonder materiaal dat sprekend lijkt op hout, maar toch 100% houtvrij is. Het Resysta materiaal is duurzaam, vormvast en onderhoudsarm.

 

 

Apple Bee Nadal Loungeset

 

 

Natuurvriendelijk ogend, strakke uitstraling. Wegdromen en ontspannen in de Nadal set. Deze set bestaat uit: 2 Lounge Chairs, 1 Sofa en 1 Koffietafel van 150 x 80 cm.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.