Hoe kan je tuin waarde toevoegen aan jouw eigendom

Voordat mensen hun huis gaan verkopen, proberen velen hun eigendom op te frissen door het huis te decoreren en schoon te maken. Hier zijn enkele simpele tips om uw tuin waarde te geven aan uw eigendom.

Tuinmeubelen 4 Seasons Outdoor

1. Vergroot de ruimte

Net als bij u thuis, kan een deel van de grond en tuinonderhoud waarde toevoegen aan uw woning. Begin altijd met opruimen en sleutelonderhoud. “Afhankelijk van de situatie, kan de tuin gezien worden als een leuke ruimte, de plaats waar hun kinderen spelen. Goede tuinen kunnen waarde toevoegen en slecht onderhouden tuinen kunnen voor het tegenovergestelde zorgen.” Aldus een Makelaar in Leeuwarden.

 

2. Focus op wat het eerst wordt gezien

Worstelt u met tijd of budget? Begin waar uw potentiële koper zal beginnen en concentreer op dit gebied. “Vergeet nooit de voorkant van uw woning aan de straatkant. De eerste indruk telt echt, dus begin altijd met de voortuin “.

3. Voeg een belangrijk verkoopargument toe

Een goed onderhouden tuin zorgt ervoor dat een koper niet van je eigendom wordt afgehouden, maar juist jouw  bezit te kopen boven anderen die ze hebben gezien.

“Een mooi zomerhuis is voor veel mensen een tuindoel. Het voelt vaak als een extra kamer en kan worden gebruikt als plek om te ontspannen.

Er zijn ook manieren om de impact van een bestaand tuinhuis te maximaliseren. “Als je een tuinhuis hebt, is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat het hout is behandeld zodat het weerbestendig is en je het gemakkelijk een facelift kunt geven door een vleugje kleur toe te voegen.

Vergeet niet de impact die de mening van een kind kan hebben op de besluitvormers. Kopers zijn misschien dol op het idee van een tuinhuis of een garage, maar natuurlijk worden kinderen aangetrokken door boomhutten of speelplekken.

 

4. Een beetje verf kan veel doen

Als u minder wilt uitgeven om waarde toe te voegen aan uw woning, onderschat dan niet de impact van een goede verflaag op hekken, schuurtjes en ander hout in de tuin.

5. Maak het privé

Als uw huis over het hoofd gezien wordt door andere huizen of tuinen, is het een goed idee om het idee van privacy aan de tuin te geven. Als het niet te duur is, voegt u hagen of bomen toe op belangrijke plaatsen. Hierdoor kunnen  potentiële kopers zich voorstellen dat ze ’s zomers genieten van een rustige middag buiten.

Susie Davies adviseert dat sierbomen een aangenaam, esthetisch effect hebben in een tuin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.