Hoe richt jij je tuinhuisje in?

Een tuinhuisje in de tuin geeft jou de kans meer van de vier seizoenen te genieten. Je zit met een tuinhuisje namelijk midden in je tuin, maar wel droog en warm binnen. Een tuinhuisje hoeft tegenwoordig niet meer te een extra opslagruimte te betekenen. Het is ook mogelijk om je tuinhuisje op een andere manier in te richten. Hoe? Dat lees je in dit artikel!

Het tuinkantoor

Werk je vanuit huis? Dan leent het tuinhuisje zich perfect als tuinkantoor. Zo creëer je je eigen werkplek en houdt je werk en privé beter gescheiden. Ook ervaar je ‘het naar werk’ gaan aspect meer, doordat je daadwerkelijk de deur uit moet. Ook blijkt dat de meesten mensen zich op een rustige plek beter kunnen concentreren. Die rust vind je in natuurlijk in je tuin.

kantoor

Woonkamer in je tuinhuisje

Heb je vaak familie of vrienden over de vloer? Dan is het een leuk idee om je tuinhuisje om te toveren tot een sfeervolle woonkamer. Kies de juiste tuinmeubelen en accessoires, zoals kussens, kleden, planten en bloempotten en geniet gezellig van een kopje koffie of thee midden in je tuin.

woonkamer

Van tuinhuisje naar speelparadijs

Maak van je tuinhuisje een speelparadijs voor je kind(eren). Zo geef je ze een plekje speciaal van hen. Een plek om vrijuit te kunnen spelen met speelgoed, elkaar en vriendjes. Ook krijgen ze zo genoeg frisse lucht en is de stimuleer je ze om buiten in de tuin te spelen. En wat er nu beter voor je kind als dat?

speelkamer

Tover je tuinhuis om tot atelier

Heb jij voor je beroep of hobby veel ruimte nodig? Maak je graag kleding, schilder je of heb je een timmermansbedrijf? Maak van je tuinhuisje dan jouw atelier! Je hebt er veel ruimte om de dingen te creëren die jij mooi vindt en ze ook tentoon te stellen.

atelier

Voor welke inrichting zou jij gaan?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.