Haal je tuin op met trendy bloempotten

Mooie tuinpotten voor je planten of bloemen kunnen een tuin ophalen. Op het gebied van tuinpotten zijn er ieder jaar weer nieuwe trends. Denk aan tuinpotten van aluminium, zink of RVS die steeds groter en robuuster werden, of de hippe kunststof potten die licht geven.

 

Wij nemen twee soorten trendy tuinpotten onder de loep: de kunststof potten in allerlei vrolijke kleuren en kunststof potten die lijken alsof ze van steen of beton zijn. De eerste soort zijn van het bekende merk Elho Pure. Dit merk heeft de pracht van de natuur en de moderne architectuur als inspiratiebron.

 

 

 

Elho Pure Bloempotten

Elho Pure brengt lifestyle voor op het terras en in de tuin. De potten zijn handgemaakt met aandacht voor kwaliteit en detail. Ze zijn gemaakt van duurzaam polyethyleen wat erg sterk is en bovendien geschikt voor temperaturen van -20 graden tot 40 graden. De Elho Pure potten zijn UV bestendig en milieuvriendelijke vervaardigd.

 

Een groot succes zijn de Elho Pure potten speciaal gemaakt voor een balkonreling of hekwerk. Deze potten hebben een inkeping die over de reling geplaatst kan worden. Door handige fixators kunnen de potten niet kantelen. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten en een uitgebreide keuze moderne kleuren.

 

 

 

 

Naast de handige Elho Pure balkonpotten zijn de stijlvolle schalen erg populair. Ze staan bijvoorbeeld erg sfeervol op een tafel gevuld met mooie bloemen of plantjes. De Elho Pure schalen zijn lichtgewicht en onbreekbaar. Verkrijgbaar in mooie trendy kleuren als antraciet, blauw, wit en fuchsia.

 

Artstone bloempotten

Een compleet andere look creëer je met de potten van Artstone. Deze potten in kleuren als zwart, wit en grijs hebben de look van steen of beton. Ze zijn gemaakt van gerecycled hoogwaardig kunststof en daardoor lichtgewicht en milieuvriendelijk. Kiezen kan uit allerlei formaten en vormen. Van grote vazen, vierkante bakken, balkonbakken en schalen.

 

 

 

 

Naast dat de Artstone potten erg mooi zijn, bevatten ze ook een slim drainagesysteem. Hierdoor heb je nooit meer last van overtollig water in je pot. Het water wordt opgevangen in een speciaal reservoir. Wanneer de planten of bloemen water nodig hebben, zorgen ze zelf voor de juiste waterbehoefte. Erg slim!

 

 

 

Benieuwd naar deze en meer mooie bloempotten? Kijk hier!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.