Fleur je tuin op met tuinmeubelen en kleurrijke kussens!

De afgelopen weken hebben we al even mogen proeven van de zomerse temperaturen. Wat ons betreft is de lente nu echt van start gegaan! Op deze zonnige dagen willen we het liefst genieten in de tuin. Heeft jouw tuin al de zomerse uitstraling die jij zo graag wilt? In dit artikel geven we je tips voor een sfeervolle en zomerse tuininrichting.

Kies de juiste tuinmeubelen
Om te beginnen is het handig om te bedenken welke tuinmeubelen het beste passen bij de stijl die jij wilt creëren in de tuin. Wil je een gezellig en knus hoekje creëren, dan is een toffe tuinbank of een comfortabele hangstoel een goede toevoeging. Heb je juist een ruim terras en wil je lange zomeravonden relaxen? Dan biedt een mooie hoek loungeset uitkomst. Ben jij een echte barbecue fanaat? In dat geval adviseren wij om plaats te nemen aan een gezellige diningset zodat de gerechten in een handomdraai op tafel kunnen worden geschoven.

Creëer een eigen stijl
Naast het type tuinmeubel kun je natuurlijk ook alvast nadenken over de sfeer die je wilt in jouw tuin. Kies je voor een landelijke uitstraling met een stoer teakhouten ligbed of houd je meer van een romantische look met veel tierelantijntjes? Ga voor een stijl die past bij jou en je tuin!

Ga voor vrolijke kussens
Nadat je in de tuin de juiste sfeer en look hebt ontworpen, is het tijd voor het leukste gedeelte: de aankleding! Tenzij je al voor kleurrijke tuinmeubelen hebt gekozen, zijn de kleuren in de tuin vaak nog vrij neutraal. Maar hier kun je verandering in brengen! Door de juiste tuinkussens toe te voegen, creëer je in een handomdraai een fleurig geheel. Stem de kussens bijvoorbeeld af op de kleuren van de bloemen en planten in jouw tuin. Vergeet niet dat tuinkussens verkrijgbaar zijn in allerlei vormen en maten. Met een passend kussen voor je tuinstoel pimp je niet alleen de stoel op, je vergroot ook het zitcomfort. Maar ook leuke sierkussens geven je tuin al snel een andere uitstraling.

Dat wordt genieten deze zomer!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.