De barbecuetafel

Grillen en barbecueën, we doen het allemaal weer massaal deze zomer. Erg praktisch is een barbecue die tegelijkertijd ook een tafel is! Het zorgt voor meer ruimte in de tuin en je hebt daarnaast minder problemen met knoeien. De barbecuetafel is de trend van deze zomer.

 

Waarom een barbecuetafel?

De barbecuetafel is de perfecte oplossing voor mensen die de wens hebben om te grillen en barbecueën tegelijk. De barbecuetafel kan op twee manieren worden gebruikt. Er kan voor gekozen worden om een gasbarbecue of een kolenbarbecue in te bouwen. Op deze manier kan je gezellig aan tafel zitten, terwijl het het vlees gegaard wordt.

barbecuetafel

Uiterlijk barbecuetafel

Het uiterlijk van een barbecuetafel verschilt niet veel van een gewone tafel. De barbecuetafel is vaak van hout gemaakt. Het design is strak en de ingebouwde barbecues zijn meestal van het materiaal RVS. De barbecuetafel is lang, omdat er plek tussen de ingebouwde grills zit. De vorm van de tafel is rechthoekig en de kleur is donker. De donkere kleur van het hout geeft de tafel een robuuste look.

 

barbecuetafel

 

Ga je voor een praktische of luxe barbecue?

Naast de grote barbecuetafel heb je ook de bartafel met ingebouwde barbecue. Deze is wat kleiner en je zit daarnaast ook hoog. Voor een kleine tuin is de bartafel met ingebouwde barbecue ideaal. De hoge stoelen en tafel geven een gezellige sfeer aan jouw tuin. Het lijkt alsof je in een Amerikaanse steakhouse zit. Daarnaast heb je ook nog plek om een gewone barbecue te plaatsen. Het ligt er natuurlijk aan met hoeveel mensen je bent. De grote barbecuetafel heeft een wat luxere look. Dat komt door haar donkere kleur en strakke design. Hij is groter en dus is het mogelijk om met meerdere mensen er gebruik van te maken.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.