4 Seasons: vier seizoenen outdoor plezier!

Elk seizoen genieten van het buitenleven: het is in Nederland niet altijd ideaal. Zelfs ’s zomers zijn we niet vrij van harde rukwinden en buien, compleet met hagelstenen en onweer. Daar kan iedereen over meepraten na die zomerstorm van dit jaar. Funest voor je terras, dat Hollandse klimaat, zou je denken. Want je moet wel gek zijn om je terras ingericht en wel bloot te stellen aan dat slechte weer. Niets is minder waar met de tuinmeubelen van 4 Seasons.

 

4 Seasons dankt zijn naam aan de belofte die het merk je doet: de tuinmeubelen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Met deze meubelen in je tuin ben je de eerste die geniet van de vroege lentestralen en ook de eerste die bij een zomerse bui weer binnen is. Bovendien staat je terras er gedurende het hele jaar gezellig bij.

 

Weersbestendige tuinmeubelen
Het geheim schuilt hem in de weersbestendigheid van 4 Seasons tuinmeubilair. Alle materialen van het tuinmeubilair zijn namelijk bestand tegen ieder weertype, tot de kussens aan toe. De kussens beschikken namelijk over quick dry foam. Deze vulling is waterdoorlatend, waardoor ze na een bui snel weer droog zijn. Je kunt er dus snel weer gebruik van maken, zodra het weer is opgeklaard.

 

Zitcomfort en design
4 Seasons wordt niet alleen geroemd om zijn weersbestendigheid, het merk is tevens geliefd om het zitcomfort van de tuinmeubelen. Comfort staat namelijk hoog in het vaandel tijdens de productie van het meubilair. De tuinmeubels zitten zo lekker, dat je er misschien niet eens aan denkt om ze tijdens een regenbui in te ruilen voor de bank in de woonkamer. Daarnaast worden de laatste trends nauwlettend in de gaten gehouden door de designers van 4 Seasons, wat strikt moderne tuinmeubelen oplevert. Hoogtijd dus om gedurende het hele jaar het buitenleven te vieren!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.