Tuinmeubels opbergen in een tuinhuis

Het komt steeds vaker voor, dat ongewenste bezoekers tuinmeubels van uw terras meenemen in plaats van in uw woning in te breken. Niet alleen kan u dit een onveilig gevoel geven, het zorgt er tevens voor dat u waardevolle voorwerpen verliest. Niet alleen tuinmeubels zijn populair roofgoed, ook andere objecten op uw terras als beelden, kachels, enzovoorts worden geregeld meegenomen door inbrekers. Om een dergelijke situatie te voorkomen is het aan te raden uw tuinmeubels op te bergen in een tuinhuis. Omdat niet alle tuinhuisjes bestand zijn tegen inbrekers, is het kiezen voor veiligheid met nieuwe sloten in uw tuinhuisje geen onverstandige keuze. Nieuwe sloten zijn aangepast op de nieuwste manieren van inbraak door inbrekers, waardoor de kans op het verlies van uw tuinmeubels uit uw tuinhuis een stuk kleiner wordt.

Tuinhuizen-Tuinhuis-Blokhut-Fonteyn-Martje-Platdak-200-Geimpregneerd-290-x-190-cm-200020-32

Sloten voor tuinhuisjes

Er bestaan meerdere sloten om uw tuinhuisje te beveiligen tegen ongewenste bezoekers, waarvan cilindersloten de meest veilige zijn. Deze sloten worden ook gebruikt in de deuren van woningen en zijn op een punt met de deurpost verbonden. Voor wie meer zekerheid wil hebben bestaan driepuntssloten, waarbij de deur logischerwijs op drie punten met de deurpost verbonden is. Het kost een inbreker veel tijd om de deur op alle drie de punten te forceren, waardoor een inbreker uw tuinhuisje liever links laat liggen. Immers, wanneer een inbreker te lang bij uw tuinhuisje zou staan met gereedschap kan dit argwaan wekken bij de omwonenden.

Om helemaal zeker te zijn van uw zaak bestaan er verschillende beveiligingsmogelijkheden. Met zogenaamde magneetcontacten gaat er een alarm af op het moment dat het contact tussen de magneet op de deur en deurpost gedurende een bepaalde periode verbroken is. Ook meer conventionele vormen van beveiliging als een camera of bewegingssensoren in uw tuinhuisje behoren tot de mogelijkheden om tuinmeubels veilig op te bergen in een tuinhuis.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.