Tuinmeubelen van In4Air

De afgelopen weken zijn er verschillende mooie dagen geweest en dat was ook hard nodig. De gemiddelde Nederlander snakt naar de zon en hebben daarom hun toevlucht genomen naar het zonnige zuiden. Desalniettemin moet men wel beseffen dat de zomer pas halverwege is, de zomer begon immers pas op 21 juni 2012 en eindigt pas op 22 september. Dat wil zeggen dat we nu 44 zomerdagen hebben gehad en nog 50 zomerdagen tegoed hebben.

 

Niets boven genieten in je eigen tuin

Nederland kende in september 2011 14 (!) warme dagen (20 graden of hoger) en in oktober zelfs nog drie zomerse dagen (25 graden of meer). Op vakantie zijn in een warm oord is fijn, maar er gaat toch niets boven genieten van prachtig weer in je eigen tuin.

 

Winkeliers zijn op dit moment alweer volop bezig om van hun voorraden tuinmeubelen af te komen. Via de verschillende media en internet zijn de advertenties met stuntprijzen voor tuinstoelen, tuintafels, ligbedden en loungesets alweer te vinden. Voor jou als consument het perfecte moment om je slag te slaan. Daarom de volgende tip: kijk eens op www.in4air.com.

 

 

Outdoor collectie van IN4AIR

IN4AIR is de benaming van de outdoor collectie van Bert Plantagie. Dit Nederlandse meubelmerk heeft prachtige, kunststof vlechtwerk tuinstoelen en loungesets direct uit voorraad leverbaar. Je kunt kiezen uit drie kleuren voor het vlechtwerk en wel acht kleuren voor de kussens. Omdat het merk gaat stoppen met haar outdoor collectie zit er bovendien een korting van 65% op al het vlechtwerk.

 

 

 

Handig voor de mensen die niet een standaard loungeset willen kopen. Ze bieden hier verschillende elementen aan zodat je zelf je eigen loungeset kunt samenstellen. Niet op zoek naar tuinstoelen of een loungeset? Ze verkopen ook tuintafels, barmeubels (voor buiten of binnen) en ligbedden.

 

Neem dus even een kijkje op de website, want zo’n mooie deal kun je niet laten schieten. Is het niet voor het naseizoen van 2012, danwel voor het voorjaar van 2013.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.